Rahoita luksus-golfmatka lainarahalla

Rahoita luksus-golfmatka lainarahalla

Miltä kuulostaisi luksus-golfmatka paratiisikohteeseen täysihoidolla, viiden tähden hotellissa ja kaikilla mausteilla? On yleisessä tiedossa, että golfin perässä matkustaminen ympäri maailmaa ei ole alkuunkaan halpaa hupia ja mikäli matkan aikana halutaan majoittua jossakin laadukkaassa golf-hotellissa, matkan kokonaiskustannukset nousevat kertaheitolla.

Monelle golfaajalle tällaiselle matkalle lähteminen jää pelkäksi unelmaksi, mutta joissakin tapauksissa elämyksiä täynnä olevan golfmatkan kustantaminen esimerkiksi lainarahalla voi onnistua hyvin varsinkin silloin, jos oma taloudellinen tilanne sen mahdollistaa.

Luksus-golfmatkalle lainarahalla

Laadukkaassa golf-hotellissa yöpyminen voi maksaa yhdeltä yöltä jo useita satoja euroja. Monet unelmien golf-kohteista sijaitsevat lisäksi hyvin kaukana Suomesta, joten viikonloppu tällaisessa kohteessa ei usein riitä, vaan kohteessa saatetaan yöpyä jopa useita viikkoja. Tällainen hotelli voi olla erinomainen vaihtoehto golfista kiinnostuneelle hääparille tai merkkipäiväänsä juhlivalle pariskunnalle – yleensä tällaisiin matkoihin ollaan myös valmiita käyttämään tavallista enemmän rahaa kuin muihin matkoihin.

Näin erityisen matkan järjestäminen vie aikaa, joten matkan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa. Tärkeässä roolissa on luonnollisesti matkabudjetti, jota voi joutua täydentämään lainarahalla tai joissakin tapauksissa matka voidaan kustantaa kokonaisuudessaan lainarahalla. Lainasumma kannattaa suunnitella huolellisesti, jotta lainaa ei oteta liian vähän, mutta ei toisaalta liikaa, jolloin käyttämätön osa alkaa turhaan kerryttämään lainakuluja.

Lainasummaan kannattaa kuitenkin sisällyttää pientä pelivaraa, jos matkan aikana ilmenee yllättäviä lisäkuluja – joissakin tapauksissa esimerkiksi sairastuminen tai loukkaantuminen voi viedä sairaalaan ja monissa lomakohteissa yksityiset klinikat ovat todella kalliita. Tällöin matkavakuutus ei välttämättä korvaa suoraan sairastumisesta tai loukkaantumisesta aiheutuneita kuluja, vaan niitä haetaan matkavakuutuksesta jälkikäteen, jolloin kulut tulee kattaa alustavasti omasta pussista.

Voit hakea helposti verkosta vakuudetonta lainaa 50000 euroon saakka. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä sido ottamaan lainaan, joten voit vertailla lainatarjouksia kaikessa rauhassa. Lainahakemuksen täyttäminen Rahalaitoksen sivuilla vie hakijan automaattisesti lainojen kilpailutukseen, joten voit saada samalla lainahakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Juuri kilpailutuksen avulla voit löytää edullisimman lainan joustavilla lainaehdoilla.

Kun haet vakuudetonta lainaa 50000 euroon saakka, voit itse päättää, minkä lainatarjouksen haluat hyväksyä – voit vastaavasti jättää myös lainahakemuksen sikseen, jos et löydä lainatarjousten joukosta omia tarpeitasi vastaavaa lainaa. Lainojen kilpailutus vertaa lainojen todellisia vuosikustannuksia toisiinsa, joten löydät taatusti lainan, jossa ei ole monien verkosta haettavien lainojen tapaan ikäviä piilokuluja.

Jos et osaa arvioida etukäteen, kuinka paljon matkan aikana kuluu rahaa, voit halutessasi avata kätevän joustoluoton golf-matkan ajaksi, Joustoluotto toimii luottokortin tapaan, jolloin voit nostaa omalle tilillesi rahaa vain sen verran kuin tarvitset. Tällöin sinun ei myöskään tarvitse maksaa lainakuluja kuin vain siitä osasta, jonka olet nostanut omaan käyttöösi. Joustoluotot kannattaa muiden lainojen tapaan kilpailuttaa huolellisesti, jotta varmistat lainallesi aina markkinoiden edullisimman koron.

nikosa